Auto uitlijnen

Het uitlijnen van de banden van je auto is erg belangrijk voor de wegligging, brandstofverbruik en slijtage van uw banden. Banden die niet juist uitgelijnd zijn, zijn daardoor een onnodige kostenpost en bovendien ook onveilig. Het uitlijnen van je auto is daarom een goedkope oplossing om veel geld te besparen.

Auto uitlijnen voor slechts € 74,95

Of bel gelijk 0516 76 72 70

Waarom auto uitlijnen?

Het uitlijnen van auto is een vak apart, daarom is maatwerk van specialisten van belang. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Je auto is beter bestuurbaar en je bespaart op extra brandstofkosten. Zo is het uitlijnen van je auto een waardevolle investering in je eigen veiligheid en het rendement van je winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden.

Door de banden op de juiste manier uit te lijnen, neemt de bandenslijtage af waardoor je banden langer meegaan, zo bespaar je natuurlijk ook kosten.

Wanneer auto uitlijnen?

Je kunt zelf soms merken dat je auto uitgelijnd moet worden. Dit is te herkennen wanneer je auto tijdens het rijden afwijkt naar één kant. Of wanneer je auto soms zwaar of juist licht stuurt. Maar je kunt het ook herkennen doordat aan de buiten- of binnenkant van de autoband bandenslijtage komt.

Wij adviseren om de uitlijning van je auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren.
Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben.

Indien er bij de controle te zien is dat de afstelling niet goed staat is het verstandig om de auto te gaan uitlijnen
en de afstellingen weer juist te zetten.

Voor vragen bel direct 0516 – 76 72 70 of kom langs in onze showroom in Oosterwolde (Friesland).

Wat kost uitlijnen auto?

Een uitlijning van je auto kost normaal 74,95 euro. Deze prijs is het waard, omdat het vervangen van al je banden veel duurder is dan een eenmalige uitlijning om deze kosten te voorkomen. Het uitlijnen van een auto is zeer specialistisch werk en we adviseren daarom om je auto alleen te laten uitlijnen door een gerenomeerd bandenbedrijf. Het uitlijnen van de auto duurt zo’n 30-60 minuten. Dit is afhankelijk van het type auto en de banden. Je kunt een losse afspraak maken voor het uitlijnen van de auto of bijvoorbeeld combineren met de aankoop van nieuwe banden.

Voor vragen bel direct 0516 – 76 72 70 of kom langs in onze showroom in Oosterwolde (Friesland).

Wat gebeurt er bij uitlijnen auto?

Bij een uitlijning wordt altijd het volledige voertuig in de juiste positie gebracht. Het uitlijnen van je auto corrigeert eventuele afwijkingen in de wielstanden. Zulke afwijkingen kunnen ontstaan wanneer je bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen rijdt, of door een gat in de weg gaat. Bij het uitlijnen worden de wielen nauwkeurig afgesteld ten opzichte van het wegdek en ten opzichte van elkaar, gebruikmakend van geavanceerde apparatuur. Hierdoor worden de ideale hoeken bereikt en kan het voertuig weer optimaal presteren.

Wat zeggen onze klanten?

Bandenbunker
4.7
Gebaseerd op 90 recensies
powered by Google
Anita HoekstraAnita Hoekstra
20:48 07 Mar 22
Heel behulpzaam en goede service. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe velgen!
Roelof-Jan van NijenRoelof-Jan van Nijen
20:33 11 Dec 21
Top service vriendelijke medewerkers en luisteren goed naar je wensen denken goed mee
OscarOscar
10:44 09 Oct 21
Een heel fijn adres! Luisteren goed naar je wensen, denken mee.Gaan zorgvuldig om met je eigendommen (Hier kan de concurrent nog van leren).Een hoop kennis, en vriendelijk personeel.Absoluut een aanrader!
Louis VisserLouis Visser
06:28 02 Oct 21
Voor de zomer met spoed een velg langs gebracht die zo krom was als banaan. Zeer twijfelachtig of er nog iets aan te boetseren was, maar de bandenbunker wist hem dezelfde dag weer kaarsrecht te maken tegen een zeer gunstige prijs. 5 sterren zou nog een keer doen!
tiemen hasselotiemen hasselo
09:13 08 Sep 21
in samenwerking met Lauffen / Hankook & Autoblog een hele mooie set 18” zomerbanden gewonnen onder de BMW. Wat een ontvangst, vriendelijk met koffie en broodjes en de heren zelf ook BMW liefhebbers. Wat een mooie shop. overzichtelijk en een schone werkplek, zegt iets over hoe er gewerkt word. Binnenkort terug voor een winterset. Bedankt voor de goede service !
js_loader

Plan nu je afspraak voor uitlijnen.

In 2017 hebben we onze velgreparatie afdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie, en spuitcabine.

Onze spuiters hebben samen 45 jaar ervaring. Buiten dat we ontzettend veel meters hebben gemaakt en daardoor echte vakspecialisten zijn, hebben we verschillende bijzondere- en complexe projecten uitgevoerd.

Door onze optimale inrichting van de werkplaats en jarenlange kennis, maken wij kwaliteit en snelheid tot onze sleutelwoorden. We gaan graag met je in gesprek!

  • Plan direct online een afspraak

    Maak gebruik van onze online agenda en plan direct een afspraak voor velgreparatie in.

  • Kom langs in onze showroom

    Je bent altijd welkom bij ons op locatie en helpen je daar graag verder. 

  • Bel ons voor advies

    Voor advies over het repareren van velgen bel je direct met ons specialisten: 0516-767 270 

Plan afspraakVelgenreparatie

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 250
1
×

Welkom bij De Bandenbunker! Waar kan ik je mee helpen?

× WhatsApp