Velgreparatie

Velgreparatie nodig? Heb je bijvoorbeeld schade aan je velgen of wil je de velgen van jouw auto een andere kleur geven? Wij zijn de specialist voor het repareren en herstellen van velgen in Friesland, Drenthe en Groningen. Onze specialisten zorgen voor een veilig, snel en deskundig velgreparatie van (lichtmetalen) velgen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in o.a.:

Al vanaf € 49,- repareren wij de velgen van jouw auto.

Of bel gelijk 0516 76 72 70

Velgreparatie

Stoeprandschade snel, zorgvuldig en deskundig hersteld

Ben je onlangs langs een stoeprand gereden of heb je op een andere manier velgschade opgelopen? Geen nood; speciaal voor iedereen die een velg heeft met stoeprandschade, krassen, deuken of zelfs kleine krommingen biedt de Bandenbunker professionele velgreparatie aan.

De experts van de Bandenbunker beschikken over de kennis, kunde, tools én motivatie om beschadigde velgen terug te brengen naar nieuw staat. Dankzij vele jaren ervaring weten wij elke velg tegen een betaalbaar tarief te herstellen. Zo kan een velg al vanaf €49 gerepareerd worden.

Velgen reparatie Friesland

Voor het uitvoeren van velgreparatie zijn tegenwoordig diverse geavanceerde apparaten beschikbaar. Wij hebben in onze werkplaats specialistische apparaten voor het herstellen van velgen. Dit in combinatie met ons oog voor detail en productkennis zorgt ervoor dat wij elke velg weer voorzien van de juiste uitstraling. Mat antraciet, hoogglans zwart, gepolijst of tweekleurig, alles is mogelijk.

Door de grote omvang van velgen en de diverse soorten afwerkingen zijn velgen tegenwoordig erg kwetsbaar voor o.a. stoeprandschade. Wij zijn de specialist voor velgreparatie in Friesland, ongeacht het merk, het model of de uitvoering (afmetingen van de velgen).

Voor vragen bel direct 0516 – 76 72 70 of kom langs in onze showroom in Oosterwolde (Friesland).

Onze 6 voordelen:

 • Snel klaar, terwijl je wacht
 • Wij kunnen de velgen in overleg halen en of brengen
 • Bandenmontage band op velg is mogelijk
 • Je kunt de auto bij ons brengen en laten staan
 • Voor verschillende auto’s kunnen we een ‘leenset” aanbieden
 • Professionele machines voor poedercoaten en richten van velgen

Wat zeggen onze klanten?

Velgen laten repareren? Wij helpen je!

In 2017 hebben we onze velgreparatie afdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie, en spuitcabine.

Onze spuiters hebben samen 45 jaar ervaring. Buiten dat we ontzettend veel meters hebben gemaakt en daardoor echte vakspecialisten zijn, hebben we verschillende bijzondere- en complexe projecten uitgevoerd.

Door onze optimale inrichting van de werkplaats en jarenlange kennis, maken wij kwaliteit en snelheid tot onze sleutelwoorden. We gaan graag met je in gesprek!

 • Plan direct online een afspraak

  Maak gebruik van onze online agenda en plan direct een afspraak voor velgreparatie in.

 • Kom langs in onze showroom

  Je bent altijd welkom bij ons op locatie en helpen je daar graag verder. 

 • Bel ons voor advies

  Voor advies over het repareren van velgen bel je direct met ons specialisten: 0516-767 270 

Plan afspraakVelgenreparatie

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 250
1