Velgen spuiten?

Wij herstellen schade aan jouw velgen of een voorzien ze van een andere kleur. In 2017 hebben we onze velg-reparatieafdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie en spuitcabine. We zijn hierbij gaan specialiseren in velgen spuiten.

  • Wil je een andere kleur velgen?
  • Zijn jouw velgen aangetast door zout, pekel en remstof?
  • Heb je gepolijste velgen die hersteld dienen te worden?

Stoeprandschade?

Net even te dicht langs de stoep geparkeerd, in de parkeergarage langs het randje? Niet getreurd, het gebeurt vaak en vrijwel alle stoeprandschade is te herstellen, en de prijzen? Het spuiten van een velg, inclusief het herstellen van stoeprandschade is al mogelijk vanaf € 90,75 inclusief btw.

Geheel naar jouw wens!

In 2017 hebben we onze velgreparatie afdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie, en spuitcabine.

Onze spuiters hebben samen 45 jaar ervaring. Buiten dat we ontzettend veel meters hebben gemaakt en daardoor echte vakspecialisten zijn, hebben we verschillende bijzondere- en complexe projecten uitgevoerd.

Door onze optimale inrichting van de werkplaats en jarenlange kennis, maken wij kwaliteit en snelheid tot onze sleutelwoorden. We gaan graag met je in gesprek!

  • Plan online een afspraak

    Maak gebruik van onze online agenda en plan je bandenwissel of velgenafspraak in.

  • Kom langs

    Je bent altijd welkom bij ons op locatie en helpen je daar graag verder. 

Neem contact op

Naam:

Email:

Bericht:

1
×

Welkom bij De Bandenbunker! Waar kan ik je mee helpen?

×