Velgen spuiten

Velgen spuiten? Wij herstellen schade aan jouw velgen of een voorzien ze van een andere kleur. In 2017 hebben we onze velg-reparatieafdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie en spuitcabine. We zijn hierbij gaan specialiseren in velgen spuiten.

  • Wil je een andere kleur velgen?
  • Zijn jouw velgen aangetast door zout, pekel en remstof?
  • Heb je gepolijste velgen die hersteld dienen te worden?

Wat kost het spuiten van een velg?

Net even te dicht langs de stoep geparkeerd, in de parkeergarage langs het randje? Niet getreurd, het gebeurt vaak en vrijwel alle stoeprandschade is te herstellen, en de prijzen? Het spuiten van een velg, inclusief het herstellen van stoeprandschade is al mogelijk vanaf € 90,75 inclusief btw. Bekijk alle tarieven op onze tarievenpagina of neem contact op voor een persoonlijk prijsvoorstel

Hoe lang duurt het spuiten van velgen?

Voor het spuiten van velgen rekenen minimaal 5 en maximaal 10 werkdagen. De doorlooptijd voor het spuiten van velgen is doorgaans 5 werkdagen en met een spoedafspraak zelfs mogelijk binnen 24 uur. De doorlooptijd is afhankelijk van het het aantal velgen dat wordt gespoten en de volledige bewerking van de velgen. Je kunt de velgen altijd zonder afspraak langs brengen. We plannen het spuiten dan gelijk voor je in. Heb je geen andere wielen voor onder je auto, dan kun je gebruik maken van onze leenwielen. Ook hiervoor kun je bij het plaatsen van je opdracht naar de beschikbaarheid informeren. Bekijk meer over de doorlooptijd en de prijzen voor het velgen spuiten.

Velgen spuiten zelf doen of laten doen?

Wij adviseren om het spuiten van autovelgen altijd te laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Het laten spuiten van velgen door een specialist heeft verschillende voordelen en kan je helpen om het beste resultaat te behalen. Hier zijn enkele redenen waarom het verstandig kan zijn om een specialist in te schakelen voor het spuiten van je velgen:

Professionele kwaliteit

Wij beschikken als ervaren autospuiter over de juiste kennis, vaardigheden en apparatuur om een professionele afwerking te garanderen. Wij weten hoe we de velgen moeten voorbereiden, de juiste verf en primer moeten gebruiken en hoe ze de verf gelijkmatig kunnen aanbrengen voor een glad en duurzaam resultaat.

Als je bestaande velgen wilt bijwerken of repareren, zorgt de Bandenbunker voor nauwkeurige kleurmatching, zodat de velgen eruitzien als nieuw en perfect bij de rest van de auto passen.

Daarnaast kan het spuiten van velgen tijdrovend zijn, vooral als je niet bekend bent met het proces. Door een specialist in te schakelen, kun je jouw tijd besparen en je richten op andere zaken.

Duurzaamheid en veiligheid

Een goed uitgevoerde spuitklus zorgt voor een duurzame afwerking die bestand is tegen slijtage, weersinvloeden en andere schade. Dit betekent dat je langer van je mooie velgen kunt genieten zonder je zorgen te maken over vroegtijdige verkleuring of afbladderen.

Wij werken in goed geventileerde ruimtes en nemen de juiste veiligheidsmaatregelen om zowel onze eigen gezondheid als het milieu te beschermen. Het gebruik van de juiste verfproducten en beschermende uitrusting is essentieel om schadelijke dampen en bijproducten te minimaliseren.

Als specialist geven wij ook waardevol advies over het onderhoud van je velgen en hoe je ze in topconditie kunt houden.

Hoewel het inhuren van een gespecialiseerd bedrijf om je velgen te spuiten misschien iets duurder lijkt dan het zelf doen, biedt het de zekerheid van een professioneel resultaat en zal het op de lange termijn kosteneffectiever zijn, gezien de duurzaamheid van de afwerking.

Velgen spuiten
Velgen spuiten

Wat zeggen onze klanten?

Jouw velgen gespoten door een specialist. 

In 2017 hebben we onze velgreparatie afdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie, en spuitcabine.

Onze spuiters hebben samen 45 jaar ervaring. Buiten dat we ontzettend veel meters hebben gemaakt en daardoor echte vakspecialisten zijn, hebben we verschillende bijzondere- en complexe projecten uitgevoerd.

Door onze optimale inrichting van de werkplaats en jarenlange kennis, maken wij kwaliteit en snelheid tot onze sleutelwoorden. We gaan graag met je in gesprek!

  • Plan online een afspraak

    Maak gebruik van onze online agenda en plan je bandenwissel of velgenafspraak in.

  • Kom langs

    Je bent altijd welkom bij ons op locatie en helpen je daar graag verder. 

Neem contact op

Naam:

Email:

Bericht:

1