Velgen maken hét verschil

Bandenbunker levert een ruim assortiment velgen. Lichtmetalen maken de auto uniek. Kies voor een stoer, agressief of juist een heel net en degelijk wiel en je krijgt een hele andere auto en uitstraling, een persoonlijke uitstraling. Het zorgt er ook voor dat een auto écht bij jou past. Benieuwd welke velgen het beste bij jouw auto passen?

Ontdek dé specialist voor velgen in Friesland: wij bieden een uitgebreid assortiment hoogwaardige velgen en leveren vakmanschap in montage en advies. Optimaliseer jouw rijervaring met onze expertise.

Wij leveren topmerken als: AEZ, ATS, BBS, CMS, Borbet, Breyton, DOTZ, GMP, MAK, Monaco, OZ, Sparco en vele andere merken. Meerdere velgen ( ook gepolijste ) kunnen we aanbieden met 3 jaar lakgarantie en 5 jaar constructiegarantie!

Wil je langskomen om eens vrijblijvend te kijken? Laat even weten dat je langskomt via de site of whatsapp naar 06 – 1596 5000 en we zetten de koffie klaar.

Alvast een voorproefje zien?

Top merken

Wij werken o.a. met top merken als:

Heb je een nieuwe set velgen nodig?

Maak een afspraak of kom langs bij ons op locatie. Dan nemen we samen de tijd om een passende set velgen voor jouw auto uit te zoeken. 

Plan je afspraak in1