Stoeprandschade herstellen?

Heb je schade aan een velg en wil je dit laten herstellen? Ben je net even te dicht langs de stoep gereden of ging het mis met inparkeren? Niet getreurd, het gebeurt vaak en vrijwel alle stoeprandschade is te herstellen. Wij zijn de specialist als het gaat om stoeprandschade herstellen. Het proces van het herstellen van de schade, hangt af van de grootte van de schade én op welke manier de schade herstelt dient te worden. Dus hoe groot is de schade, is het een kleine plekje of is de velg flink beschadigd?

Wat zijn de kosten voor stoeprandschade herstellen?

Stoeprandschade repareren, is een van de meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren. Ondanks dat het geen gemakkelijke klus is, kunnen wij gelukkig de schade aan de meeste velgen binnen 1 werkdag herstellen. De kosten voor het herstellen van stoeprandschade is onder andere afhankelijk van het type velg, het aantal velgen en hoe groot de schade is.

Om een prijsopgave te maken, vragen wij je om vooraf een aantal foto’s te sturen van de beschadigde velg. Op basis van de foto’s van de velg maken wij voor jou een prijsopgave. Wij maken altijd vooraf een prijs, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons bedrijf langs te rijden, zodat wij zelf de velg inspecteren en de schade bekijken.

Wat zeggen onze klanten?

Ellen Metten
Ellen Metten
Ze helpen je gelijk, en als ze je niet kunnen helpen zoeken ze samen naar een oplossing zodat het is opgelost.
Imogen
Imogen
Ik heb gisteren hier mijn auto laten uitlijnen. Fijne mensen, goede service. Top!
Joran
Joran
Vriendelijke mensen en heel goede service. Producten zijn ook nog een stuk goedkoper dan bij de grote ketens
Niels
Niels
Kwam met het vermoeden dat ik een kromme velg zou hebben, dit bleek niet zo te zijn. Zeer vakkundig en professioneel geholpen door Martijn. Het probleem is verholpen! Ondanks dat ik 65km hier voor moet rijden, kom ik zeker terug!
Wouter Rozema
Wouter Rozema
Bandenbunker heeft voor mijn BMW 2 velgen gerepareerd en herspoten. De medewerkers denken vriendelijk met je mee en zijn echte vakspecialisten! De velgen zijn herspoten in de orginele BMW kleur en weer keurig gemonteerd. Het duurde een week en ik heb van hun een leensetje kunnen gebruiken zodat ik mijn auto nog kon gebruiken deze week! Ben erg blij met het resultaat! Een echte aanrader dit bedrijf!
Gewoon Tom
Gewoon Tom
Goede service, moesten even wachten maar was helemaal top geregeld. Zeer blij met het eindresultaat
Willem46 Bisschop
Willem46 Bisschop
Top service!!!
Herman Ockhuizen
Herman Ockhuizen
Top!

Velgen met stoeprandschade herstellen? Bel direct: 0516-767 270

Wij zijn jouw specialist

In 2017 hebben we onze velgreparatie afdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie, en spuitcabine.

Onze spuiters hebben samen 45 jaar ervaring. Buiten dat we ontzettend veel meters hebben gemaakt en daardoor echte vakspecialisten zijn, hebben we verschillende bijzondere- en complexe projecten uitgevoerd.

Door onze optimale inrichting van de werkplaats en jarenlange kennis, maken wij kwaliteit en snelheid tot onze sleutelwoorden. We gaan graag met je in gesprek!

  • Plan online een afspraak

    Maak gebruik van onze online agenda en plan je bandenwissel of velgenafspraak in.

  • Kom langs

    Je bent altijd welkom bij ons op locatie en helpen je daar graag verder. 

  • Bel ons voor advies

    Voor advies over het repareren van velgen bel je direct met ons specialisten: 0516-767 270 

Neem contact op

Naam:

Email:

Bericht:

Stoeprandschade herstellen

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 250
1
×

Welkom bij De Bandenbunker! Waar kan ik je mee helpen?

× WhatsApp