Stoeprandschade herstellen?

Heb je schade aan een velg en wil je dit laten herstellen? Ben je net even te dicht langs de stoep gereden of ging het mis met inparkeren? Niet getreurd, het gebeurt vaak en vrijwel alle stoeprandschade is te herstellen. Wij zijn de specialist als het gaat om stoeprandschade herstellen. Het proces van het herstellen van de schade, hangt af van de grootte van de schade én op welke manier de schade herstelt dient te worden. Dus hoe groot is de schade, is het een kleine plekje of is de velg flink beschadigd?

Wat zijn de kosten voor stoeprandschade herstellen?

Stoeprandschade repareren, is een van de meest voorkomende reparaties die wij uitvoeren. Ondanks dat het geen gemakkelijke klus is, kunnen wij gelukkig de schade aan de meeste velgen binnen 1 werkdag herstellen. De kosten voor het herstellen van stoeprandschade is onder andere afhankelijk van het type velg, het aantal velgen en hoe groot de schade is.

Om een prijsopgave te maken, vragen wij je om vooraf een aantal foto’s te sturen van de beschadigde velg. Op basis van de foto’s van de velg maken wij voor jou een prijsopgave. Wij maken altijd vooraf een prijs, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons bedrijf langs te rijden, zodat wij zelf de velg inspecteren en de schade bekijken.

Wat zeggen onze klanten?

Bandenbunker
4.7
Gebaseerd op 90 recensies
powered by Google
Anita HoekstraAnita Hoekstra
20:48 07 Mar 22
Heel behulpzaam en goede service. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe velgen!
Roelof-Jan van NijenRoelof-Jan van Nijen
20:33 11 Dec 21
Top service vriendelijke medewerkers en luisteren goed naar je wensen denken goed mee
OscarOscar
10:44 09 Oct 21
Een heel fijn adres! Luisteren goed naar je wensen, denken mee.Gaan zorgvuldig om met je eigendommen (Hier kan de concurrent nog van leren).Een hoop kennis, en vriendelijk personeel.Absoluut een aanrader!
Louis VisserLouis Visser
06:28 02 Oct 21
Voor de zomer met spoed een velg langs gebracht die zo krom was als banaan. Zeer twijfelachtig of er nog iets aan te boetseren was, maar de bandenbunker wist hem dezelfde dag weer kaarsrecht te maken tegen een zeer gunstige prijs. 5 sterren zou nog een keer doen!
tiemen hasselotiemen hasselo
09:13 08 Sep 21
in samenwerking met Lauffen / Hankook & Autoblog een hele mooie set 18” zomerbanden gewonnen onder de BMW. Wat een ontvangst, vriendelijk met koffie en broodjes en de heren zelf ook BMW liefhebbers. Wat een mooie shop. overzichtelijk en een schone werkplek, zegt iets over hoe er gewerkt word. Binnenkort terug voor een winterset. Bedankt voor de goede service !
js_loader

Velgen met stoeprandschade herstellen? Bel direct: 0516-767 270

Wij zijn jouw specialist

In 2017 hebben we onze velgreparatie afdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie, en spuitcabine.

Onze spuiters hebben samen 45 jaar ervaring. Buiten dat we ontzettend veel meters hebben gemaakt en daardoor echte vakspecialisten zijn, hebben we verschillende bijzondere- en complexe projecten uitgevoerd.

Door onze optimale inrichting van de werkplaats en jarenlange kennis, maken wij kwaliteit en snelheid tot onze sleutelwoorden. We gaan graag met je in gesprek!

  • Plan online een afspraak

    Maak gebruik van onze online agenda en plan je bandenwissel of velgenafspraak in.

  • Kom langs

    Je bent altijd welkom bij ons op locatie en helpen je daar graag verder. 

  • Bel ons voor advies

    Voor advies over het repareren van velgen bel je direct met ons specialisten: 0516-767 270 

Neem contact op

Naam:

Email:

Bericht:

Stoeprandschade herstellen

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 250
1
×

Welkom bij De Bandenbunker! Waar kan ik je mee helpen?

×