Banden balanceren

Wij balanceren autobanden volgens de Roadforce methode. Het Roadforce banden balanceren is een unieke methode met wereldwijd patent die door middel van een aandrukrol op de band met 680 KG gewicht tijdens het balanceren de afwijking in de band en of velg controleert en hierover advies uitbrengt. Tevens geeft het apparaat advies over de positie van de plaatsing van de band, of deze op de juiste manier is geplaatst of in welke positie de band verdraaid moet gaan worden voor minimale rolweerstand en minimaal gebruik van corrigerende gewichten.

Wij balanceren autobanden al vanaf € 9,95 per band. 

Of bel gelijk 0516 76 72 70

Straighttrack metingen

Naast deze Roadforce methode heeft onze Hunter machine ook een Straighttrack® meting , die aangeeft of de structuur van de band ervoor zorgt dat de auto naar links of naar rechts trekt en vertelt ons waar dit wiel geplaatst moet worden op de auto om deze zo goed mogelijk te laten rijden.

Opspanning van de wielen

Om een wiel op de meest secure wijze te kunnen balanceren moet het wiel op de machine worden geplaatst zoals die ook op de auto gemonteerd is. De opspanning van een velg op de Hunter balanceermachine gebeurt met de 5 punts Haweka taatsflens. Hierdoor centreert en klemt de velg vanaf de boutgaten op de balanceer as. De opspanning is hierdoor optimaal en zuiver gecentreerd, waardoor balanceren op de gram nauwkeurig wordt gedaan.

Voor vragen bel direct 0516 – 76 72 70 of kom langs in onze showroom in Oosterwolde (Friesland).

Wanneer Roadforce balanceren?

Veel auto`s hebben last van trillingen in het stuur, in de auto of trillingen bij een bepaalde snelheid ook al zijn de velgen recht en banden (als) nieuw.

Er komen helaas veel afwijkingen voor in nieuwe banden die met normaal balanceren niet worden opgemerkt.

De Hunter Roadforce meting zorgt ervoor dat we deze fout kunnen opsporen in de band of de velg en deze hierna in veel gevallen kunnen corrigeren.

Banden balanceren
Banden balanceren
Banden laten balanceren
banden balanceren en uitlijnen

Wat zeggen onze klanten?

Bandenbunker
4.7
Gebaseerd op 90 recensies
powered by Google
Anita HoekstraAnita Hoekstra
20:48 07 Mar 22
Heel behulpzaam en goede service. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe velgen!
Roelof-Jan van NijenRoelof-Jan van Nijen
20:33 11 Dec 21
Top service vriendelijke medewerkers en luisteren goed naar je wensen denken goed mee
OscarOscar
10:44 09 Oct 21
Een heel fijn adres! Luisteren goed naar je wensen, denken mee.Gaan zorgvuldig om met je eigendommen (Hier kan de concurrent nog van leren).Een hoop kennis, en vriendelijk personeel.Absoluut een aanrader!
Louis VisserLouis Visser
06:28 02 Oct 21
Voor de zomer met spoed een velg langs gebracht die zo krom was als banaan. Zeer twijfelachtig of er nog iets aan te boetseren was, maar de bandenbunker wist hem dezelfde dag weer kaarsrecht te maken tegen een zeer gunstige prijs. 5 sterren zou nog een keer doen!
tiemen hasselotiemen hasselo
09:13 08 Sep 21
in samenwerking met Lauffen / Hankook & Autoblog een hele mooie set 18” zomerbanden gewonnen onder de BMW. Wat een ontvangst, vriendelijk met koffie en broodjes en de heren zelf ook BMW liefhebbers. Wat een mooie shop. overzichtelijk en een schone werkplek, zegt iets over hoe er gewerkt word. Binnenkort terug voor een winterset. Bedankt voor de goede service !
js_loader

Banden laten balanceren? Wij helpen je!

In 2017 hebben we onze velgreparatie afdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie, en spuitcabine.

Onze spuiters hebben samen 45 jaar ervaring. Buiten dat we ontzettend veel meters hebben gemaakt en daardoor echte vakspecialisten zijn, hebben we verschillende bijzondere- en complexe projecten uitgevoerd.

Door onze optimale inrichting van de werkplaats en jarenlange kennis, maken wij kwaliteit en snelheid tot onze sleutelwoorden. We gaan graag met je in gesprek!

  • Plan direct online een afspraak

    Maak gebruik van onze online agenda en plan direct een afspraak voor velgreparatie in.

  • Kom langs in onze showroom

    Je bent altijd welkom bij ons op locatie en helpen je daar graag verder. 

  • Bel ons voor advies

    Voor advies over het repareren van velgen bel je direct met ons specialisten: 0516-767 270 

Plan afspraakVelgenreparatie

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 250
1
×

Welkom bij De Bandenbunker! Waar kan ik je mee helpen?

× WhatsApp