Velgen lassen

Als je een beschadiging, scheur of deuk in je velgen hebt, kan het lassen van velgen de juiste oplossing zijn. Velgen lassen is een proces waarbij twee of meer metalen delen aan elkaar worden verbonden door middel van lassen. Dit is in de meeste gevallen een goedkopere en snellere oplossing dan nieuwe velgen kopen.

Rij dus niet te lang door maar maak een afspraak met de velgenspecialist van Friesland.

Hoe werkt het velgen lassen?

De eerste stap bij het lassen van velgen is het zorgvuldig voorbereiden van de te lassen velgen. Dit omvat het reinigen van de oppervlakken om vuil, vet en roest te verwijderen. Eventuele beschadigingen aan de velgen worden ook gerepareerd.

Er zijn verschillende methoden die kunnen worden gebruikt voor het lassen van velgen, zoals TIG-lassen (Tungsten Inert Gas) of MIG-lassen (Metal Inert Gas). De keuze hangt af van het type materiaal van de velgen.

Het lasapparaat wordt ingesteld volgens de specifieke lasparameters die vereist zijn voor het materiaal en de dikte van de velgen. Dit omvat het kiezen van de juiste stroomsterkte, gasstroom en elektrodetype.

Nadat het lassen is voltooid, worden de velgen meestal nabehandeld om de lasnaden te egaliseren en eventuele onvolkomenheden te verwijderen. Dit kan het slijpen, polijsten en balanceren van de velgen omvatten.

Of bel gelijk 0516 76 72 70

Velgen lassen
Velgen laten lassen

Kan ik zelf mijn velgen lassen?

Het is belangrijk op te merken dat het lassen van velgen een gespecialiseerd proces is dat nauwkeurigheid en deskundigheid vereist. Het wordt aanbevolen om een ervaren lasser te raadplegen of professionele hulp in te schakelen bij het lassen van velgen om ervoor te zorgen dat het correct en veilig wordt uitgevoerd. Dus wilt u uw velgen laten lassen, neem dan contact op met de specialisten van Bandenbunker in Oosterwolde.

Wat kost een velg laten lassen?

Meestal geldt dat de kosten voor het lassen van velgen aanzienlijk lager zijn dan het aanschaffen van nieuwe velgen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij uiteraard eerlijk zijn en u daarvan op de hoogte stellen. De gemiddelde prijs voor het laten lassen van een velg is 62,50 euro. Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het lassen van uw velgen? Vraag dan bij ons een prijsopgave aan. Of u nu een particuliere klant bent of een zakelijke klant, u kunt bij ons terecht voor een prijsopgave. De prijs is afhankelijk van de aard van de beschadiging aan uw velgen. Voordat wij de reparatie uitvoeren, zullen wij u altijd een indicatie geven van de kosten.

Wat zeggen onze klanten?

Ellen Metten
Ellen Metten
Ze helpen je gelijk, en als ze je niet kunnen helpen zoeken ze samen naar een oplossing zodat het is opgelost.
Imogen
Imogen
Ik heb gisteren hier mijn auto laten uitlijnen. Fijne mensen, goede service. Top!
Joran
Joran
Vriendelijke mensen en heel goede service. Producten zijn ook nog een stuk goedkoper dan bij de grote ketens
Niels
Niels
Kwam met het vermoeden dat ik een kromme velg zou hebben, dit bleek niet zo te zijn. Zeer vakkundig en professioneel geholpen door Martijn. Het probleem is verholpen! Ondanks dat ik 65km hier voor moet rijden, kom ik zeker terug!
Wouter Rozema
Wouter Rozema
Bandenbunker heeft voor mijn BMW 2 velgen gerepareerd en herspoten. De medewerkers denken vriendelijk met je mee en zijn echte vakspecialisten! De velgen zijn herspoten in de orginele BMW kleur en weer keurig gemonteerd. Het duurde een week en ik heb van hun een leensetje kunnen gebruiken zodat ik mijn auto nog kon gebruiken deze week! Ben erg blij met het resultaat! Een echte aanrader dit bedrijf!
Gewoon Tom
Gewoon Tom
Goede service, moesten even wachten maar was helemaal top geregeld. Zeer blij met het eindresultaat
Willem46 Bisschop
Willem46 Bisschop
Top service!!!
Herman Ockhuizen
Herman Ockhuizen
Top!

De specialist in velgenreparatie: bel 0516 76 72 70

Jouw velgen volledig hersteld!

In 2017 hebben we onze velgreparatie afdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie, en spuitcabine.

Onze spuiters hebben samen 45 jaar ervaring. Buiten dat we ontzettend veel meters hebben gemaakt en daardoor echte vakspecialisten zijn, hebben we verschillende bijzondere- en complexe projecten uitgevoerd.

Door onze optimale inrichting van de werkplaats en jarenlange kennis, maken wij kwaliteit en snelheid tot onze sleutelwoorden. We gaan graag met je in gesprek!

  • Plan online een afspraak

    Maak gebruik van onze online agenda en plan uw bandenwissel of velgenafspraak in.

  • Kom langs

    Je bent altijd welkom bij ons op locatie en helpen je daar graag verder. 

Neem contact op

Naam:

Email:

Bericht:

Velgen richten

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 250
1