Velgen lassen

Als je een beschadiging, scheur of deuk in je velgen hebt, kan het lassen van velgen de juiste oplossing zijn. Velgen lassen is een proces waarbij twee of meer metalen delen aan elkaar worden verbonden door middel van lassen. Dit is in de meeste gevallen een goedkopere en snellere oplossing dan nieuwe velgen kopen.

Rij dus niet te lang door maar maak een afspraak met de velgenspecialist van Friesland.

Hoe werkt het velgen lassen?

De eerste stap bij het lassen van velgen is het zorgvuldig voorbereiden van de te lassen velgen. Dit omvat het reinigen van de oppervlakken om vuil, vet en roest te verwijderen. Eventuele beschadigingen aan de velgen worden ook gerepareerd.

Er zijn verschillende methoden die kunnen worden gebruikt voor het lassen van velgen, zoals TIG-lassen (Tungsten Inert Gas) of MIG-lassen (Metal Inert Gas). De keuze hangt af van het type materiaal van de velgen.

Het lasapparaat wordt ingesteld volgens de specifieke lasparameters die vereist zijn voor het materiaal en de dikte van de velgen. Dit omvat het kiezen van de juiste stroomsterkte, gasstroom en elektrodetype.

Nadat het lassen is voltooid, worden de velgen meestal nabehandeld om de lasnaden te egaliseren en eventuele onvolkomenheden te verwijderen. Dit kan het slijpen, polijsten en balanceren van de velgen omvatten.

Of bel gelijk 0516 76 72 70

Velgen lassen
Velgen laten lassen

Kan ik zelf mijn velgen lassen?

Het is belangrijk op te merken dat het lassen van velgen een gespecialiseerd proces is dat nauwkeurigheid en deskundigheid vereist. Het wordt aanbevolen om een ervaren lasser te raadplegen of professionele hulp in te schakelen bij het lassen van velgen om ervoor te zorgen dat het correct en veilig wordt uitgevoerd. Dus wilt u uw velgen laten lassen, neem dan contact op met de specialisten van Bandenbunker in Oosterwolde.

Wat kost een velg laten lassen?

Meestal geldt dat de kosten voor het lassen van velgen aanzienlijk lager zijn dan het aanschaffen van nieuwe velgen. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij uiteraard eerlijk zijn en u daarvan op de hoogte stellen. De gemiddelde prijs voor het laten lassen van een velg is 62,50 euro. Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor het lassen van uw velgen? Vraag dan bij ons een prijsopgave aan. Of u nu een particuliere klant bent of een zakelijke klant, u kunt bij ons terecht voor een prijsopgave. De prijs is afhankelijk van de aard van de beschadiging aan uw velgen. Voordat wij de reparatie uitvoeren, zullen wij u altijd een indicatie geven van de kosten.

Wat zeggen onze klanten?

Bandenbunker
4.7
Gebaseerd op 90 recensies
powered by Google
Anita HoekstraAnita Hoekstra
20:48 07 Mar 22
Heel behulpzaam en goede service. Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe velgen!
Roelof-Jan van NijenRoelof-Jan van Nijen
20:33 11 Dec 21
Top service vriendelijke medewerkers en luisteren goed naar je wensen denken goed mee
OscarOscar
10:44 09 Oct 21
Een heel fijn adres! Luisteren goed naar je wensen, denken mee.Gaan zorgvuldig om met je eigendommen (Hier kan de concurrent nog van leren).Een hoop kennis, en vriendelijk personeel.Absoluut een aanrader!
Louis VisserLouis Visser
06:28 02 Oct 21
Voor de zomer met spoed een velg langs gebracht die zo krom was als banaan. Zeer twijfelachtig of er nog iets aan te boetseren was, maar de bandenbunker wist hem dezelfde dag weer kaarsrecht te maken tegen een zeer gunstige prijs. 5 sterren zou nog een keer doen!
tiemen hasselotiemen hasselo
09:13 08 Sep 21
in samenwerking met Lauffen / Hankook & Autoblog een hele mooie set 18” zomerbanden gewonnen onder de BMW. Wat een ontvangst, vriendelijk met koffie en broodjes en de heren zelf ook BMW liefhebbers. Wat een mooie shop. overzichtelijk en een schone werkplek, zegt iets over hoe er gewerkt word. Binnenkort terug voor een winterset. Bedankt voor de goede service !
js_loader

De specialist in velgenreparatie: bel 0516 76 72 70

Jouw velgen volledig hersteld!

In 2017 hebben we onze velgreparatie afdeling in gebruik genomen. Deze is compleet uitgerust met een velgenrichtmachine, straalinstallatie, en spuitcabine.

Onze spuiters hebben samen 45 jaar ervaring. Buiten dat we ontzettend veel meters hebben gemaakt en daardoor echte vakspecialisten zijn, hebben we verschillende bijzondere- en complexe projecten uitgevoerd.

Door onze optimale inrichting van de werkplaats en jarenlange kennis, maken wij kwaliteit en snelheid tot onze sleutelwoorden. We gaan graag met je in gesprek!

  • Plan online een afspraak

    Maak gebruik van onze online agenda en plan uw bandenwissel of velgenafspraak in.

  • Kom langs

    Je bent altijd welkom bij ons op locatie en helpen je daar graag verder. 

Neem contact op

Naam:

Email:

Bericht:

Velgen richten

Beoordeling door klanten: 9.4 / 10 - 250
1
×

Welkom bij De Bandenbunker! Waar kan ik je mee helpen?

× WhatsApp