Winterbanden

Geen overbodige luxe

De tijd dat winterbanden werden gezien als onnodig, hebben we gelukkig lang geleden achter ons gelaten.
Winterbanden zijn een stuk veiliger onder de 7 graden celcius. En uiteraard bij winterse omstandigheden als sneeuwval, ijzel en vorst.
Maar ook alleen een nat wegdek kan in de winter gevaarlijker zijn dan je denkt.

Een ruim assortiment

In onze vestiging ligt een ruim assortiment aan winterbanden voor je klaar. Ga je voor de testwinnaar van de ANWB? Of zoek je een high end model?
Uiteraard kies je andere banden voor een VW Polo dan voor een Audi Q7. Er zit veel verschil in rijeigenschappen en opbouw van de carrosserie.
Wij weten hier wel raad mee en adviseren je graag.

Ook voor een complet set winterbanden met velgen, eventueel TPMS sensoren en natuurlijk bandenopslag bent u bij Bandenbunker aan het juiste adres

Top merken

Bij Bandenbunker, onder andere : Bridgestone, Continental, Dunlop, Goodyear, Hankook, Laufenn, Michelin, Nokian, Pirelli, Vredestein

Tyre Pressure Monitoring System 

Sinds 2014 is er een verplichting van een bandenspanningscontrole systeem op nieuwe auto’s. Er zijn 2 systemen, systeem 1 meet het aantal omwentelingen van het wiel op de ABS sensoren. Systeem 2 meet de bandenspanning van de band en tevens de temperatuur met zogenaamde TPMS sensoren in de banden / ventielen. Bandenbunker levert deze sensoren en laat deze met uw auto communiceren. Zo krijgt u een waarschuwing in uw auto zodra de spanning niet in orde is. Wilt u weten welk systeem er in uw auto zit? Aarzel niet om een afspraak te maken en met uw auto langs te komen. 

  • Maak een afspraak

    Dan hebben we alle tijd voor u om rustig de mogelijkheden te bekijken.

Bestel jouw banden

1